Білокочанна капуста при гастриті можна чи ні

Що можна їсти при гастриті з підвищеною кислотністю?

При гастриті з підвищеною кислотністю можна вживати:

  • цільне молоко, вершки, некислий сир;
  • відварені, тушковані, запечені овочі;
  • всі каші (крім пшоняної);
  • макаронні вироби;
  • м'ясо: кролик, телятину, свинячу вирізку;
  • нежирну рибу: минтай, щуку, окунь річковий, тріску;
  • некислі сорти яблук, груші, банани.

Що можна їсти при гастриті?

Дієта при гастриті має містити продукти з високою поживною цінністю. Для цього в раціоні повинні бути присутніми: пісне м'ясо, нежирна птиця без шкіри (курка, індичка), риба, тофу, яйця та яєчні білки, нежирний сир, знежирений йогурт, молоко, вершки, рис, овочі та фрукти з низькою кислотністю, олійні культури .

Як квасити пекінську капусту?

Складіть порізану капусту в пластиковий контейнер (відро), і залийте розсолом. Трохи притопіть капусту, щоб бульбашки повітря, які сховалися між листочками вийшли назовні. Встановіть зверху на капусту гніт, і залиште капусту кваситися на 2-4 дня.

Що можна їсти при гастриті: правильне харчування, дієта


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *