Буряковий сік як приготувати в соковижималці

Для приготування соку нам знадобиться соковижималка. Підготовлений буряк пропускаємо через соковижималку. Отриманий сік відразу після приготування не вживають, а залишають на 3 години в холодильнику. Отриманий сік можна вживати невеликими дозами по 2-3 столових ложок.

Як правильно пити сік з червоного буряка?

Фахівці радять вживати суміш соків, приготовану з однієї частини бурякового, двох частин морквяного і двох частин огіркового соків. Пийте цю суміш по пів склянки за 30 хвилин до їди двічі-тричі на день.

Що лікує сік червоного буряка Як вживати?

Буряк рекомендується при будь-яких захворюваннях кишечника і запаленнях. Буряк вкрай корисний при закрепах і проблемах з мікрофлорою кишечника. В овочі містяться корисні нітрати, які підвищують витривалість і покращують роботу серцево-судинної системи. Буряковий сік рекомендується пити спортсменам.

Як правильно пити сік з буряка і моркви?

Настій буряка, моркви і яблук пийте вранці, на голодний шлунок. Поснідати через годину. Напій можна пити двічі на день. Другий раз до 17 годин.

Буряковий сік – рецепт приготування з фото та видео
Підготовлений буряк пропускаємо через соковижималку. Отриманий сік відразу після приготування не вживають, а залишають на 3 години в холодильнику. 4 Отриманий сік можна вживати невеликими дозами по 2-3 столових ложок. 5 Важливо вживати сік невеликими порціями, так як він сильно знижує артеріальний тиск.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *