Червона смородина протерта з цукром на зиму без варіння блендера

Смородина перетерта на зиму без варіння Промийте смородину холодною водою, видаліть гілочки, листя і зіпсовані ягоди. Розкладіть ягоди на рушник або серветці, залиште їх обсохнути. Висипте ягоди у великий посуд і додайте трохи цукру. Розімніть товкачем до виділення соку.13 лип. 2022 р.

Як перетерти червону смородину з цукром?

Перетерті ягоди з цукром розфасувати по сухих, стерильних слоїках, закрити кришками (не треба закручувати ключем — підійдуть кришки, що загвинчуються, чи навіть щільні пластикові). Зберігати в сухому прохолодному місці 1-2 роки. Не переймайтеся, холодне варення не зіпсується, бо цукор діє як консервант.

Як смачно закрити смородину на зиму?

Ягоду перебрати, помити, дати стекти зайвій воді. Покласти в каструлю з товстим дном, засипати цукром, безперервно помішувати. Щойно варення закипіло, додати сік лимона, варити 5-7 хвилин і розкласти по стерилізованих баночках. Закрутити, охолодити й покласти в холодильник.

Яка пропорція цукру і смородини?

Рецепт з співвідношенням смородини до цукру 1: 2. Корисне варення виходить солодким, для деяких до нудотності, але зато зберігається набагато довше. Кеш

Червона смородина з цукром на зиму без варіння: 20 …
Швидкий та найпростіший рецепт, який оцінить будь-яка господиня. Тобі знадобиться: 2 кг порічки, 3 кг цукру, 0,5 ч.л. лимонної кислоти. …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *