Як перетерти червону смородину з цукром?
Перетерті ягоди з цукром розфасувати по сухих, стерильних слоїках, закрити кришками (не треба закручувати ключем — підійдуть кришки, що загвинчуються, чи навіть щільні пластикові). Зберігати в сухому прохолодному місці 1-2 роки. Не переймайтеся, холодне варення не зіпсується, бо цукор діє як консервант.
Як смачно закрити смородину на зиму?
Ягоду перебрати, помити, дати стекти зайвій воді. Покласти в каструлю з товстим дном, засипати цукром, безперервно помішувати. Щойно варення закипіло, додати сік лимона, варити 5-7 хвилин і розкласти по стерилізованих баночках. Закрутити, охолодити й покласти в холодильник.
Яка пропорція цукру і смородини?
Рецепт з співвідношенням смородини до цукру 1: 2. Корисне варення виходить солодким, для деяких до нудотності, але зато зберігається набагато довше. Кеш
Червона смородина з цукром на зиму без варіння: 20 …
Швидкий та найпростіший рецепт, який оцінить будь-яка господиня. Тобі знадобиться: 2 кг порічки, 3 кг цукру, 0,5 ч.л. лимонної кислоти. …
Categories:
Tags:
Залишити відповідь