Чи додають шпинат у суп як зелень

Чому саме борщ, а не просто зелений суп? Але якщо не вдаватися в термінологію, хочу сказати, що зелений борщ — найкращий суп із зелені, який можна собі уявити. Дуже легкий і водночас насичений смаком. Я рекомендую приготувати його на овочевому бульйоні, використовуючи із зелені листя шпинату, петрушки і зелену цибулю.

Куди можна додавати шпинат?

Свіжий шпинат використовують в салатах, соусах, холодних закусках. Шпинат додають в супи як додатковий компонент, так і роблять крем-суп зі шпинату. Листя добре підходять до м'яса і стануть відмінним доповненням до овочевого рагу, омлетів, пудингів.

Як приготувати суп зі шпинату?

Курячу грудку вийняти, покласти в бульйон нарізану кубиками картоплю і варити до її готовності (25 хвилин). Шпинат перекласти в каструлю з бульйоном і картоплі, варити ще 10 хвилин. Вийняти лавровий лист, поперчити і посолити суп, додати мускатний горіх. Суп збити блендером до пюреобразного стану, трохи остудити.

Як правильно приготувати шпинат?

Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла. Часник почистіть і поріжте тонкими пластинками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м'якими. Додайте сік лимона і тушкуйте ще 1 хвилину.

Суп зі шпинату – Душевні рецепти Сергія …
Тоді зелений лист стає м’яким і ніжним, фарбуючи готову першу страву в приємний відтінок. Рідше листя шпинату додають сирими – тоді шпинат становить в супі …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *