Як зберігати фенхель?
Зберігайте фенхель у холодильнику, щільно загорнувши його, до 5 днів.
Як використовувати зелень фенхеля?
Зелень фенхелю використовують як приправу до м'ясних і рибних страв, а також для приготування соусів і омлетів. У кухнях Близького Сходу фенхель – одна з основних приправ. Листя фенхеля також використовують для приготування національних страв на Кавказі і для консервації овочів.
Як правильно приготувати фенхель?
Нагріти олію у великій сковорідці і обсмажити скибки фенхелю з обох сторін до м'якості і злегка золотистого кольору. Посипати сіллю і перцем. Якщо фенхель ще буде твердуватим, викласти його у вогнетривку посудину і поставити у духовку на 5-7 хв. для повного його приготування.
Які продукти не можна заморожувати — Корисні статті — tsn.ua
Рідина має більшу щільність, ніж в твердому стані, і при заморожуванні скло може лопнути. Це відноситься до будь-якої рідини. В процесі …
Залишити відповідь