Як і де зберігати гарбузи?
Гарбуз — досить вибагливий овоч, коли це стосується умов для зберігання. Йому подобається прохолода, помірно сухе повітря та темнота. Тому зберігати гарбузи потрібно за температури від 4℃ до 9℃ і вологості 60-70%. Якщо у вас немає льоху — гарбузи добре перезимують у теплій (але без опалення!) Кеш
Як зберігати нарізаний гарбуз?
Треба використовувати гocтpuй пpямuй нiж або спеціальний нiж для чucткu oвoчiв, злегка схожий за формою на бpuтву. Cepцeвuну і насіння витягають за допомогою ложки. У замороженому стані гарбуз буде зберігатися півроку і навіть довше.
Як довго можна зберігати гарбуз?
Термін зберігання насіння кавуна, гарбуза, дині, кабачків – від 6 до 8 років.
Заготовки з гарбуза на зиму: 4 простих рецепта
Закатати банки, зберігати в погребі чи холодильнику до одного року! Вийде прекрасна закуска до багатьох страв. Пюре з гарбуза з яблуком на зиму. знадобиться: Гарбуз – 1 кг; Яблука – 0,5 кг
Залишити відповідь