Чому сироватка від сиру тягуча як кисіль

Як зробити щоб сир був не кислий?

Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес.

Що можна зробити з домашнього сиру?

Пончики, запіканки, вареники і сирники – всі ці страви неможливо уявити без м'якого і розсипчастого сиру.

Чому гіркий сир?

Гіркий присмак сирів спричинює якраз не прогіркання жиру, а частковий протеоліз: коли накопичуються його проміжні продукти, а саме пептиди.

10 цікавих фактів про сірку – Greelane.com
Як ви будете писати назву елемента номер 16, ймовірно, залежить від того, де і коли ви виросли. Міжнародний союз теоретичної та прикладної хімії ( …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *