Як зробити щоб сир був не кислий?
Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес.
Що можна зробити з домашнього сиру?
Пончики, запіканки, вареники і сирники – всі ці страви неможливо уявити без м'якого і розсипчастого сиру.
Чому гіркий сир?
Гіркий присмак сирів спричинює якраз не прогіркання жиру, а частковий протеоліз: коли накопичуються його проміжні продукти, а саме пептиди.
10 цікавих фактів про сірку – Greelane.com
Як ви будете писати назву елемента номер 16, ймовірно, залежить від того, де і коли ви виросли. Міжнародний союз теоретичної та прикладної хімії ( …
Залишити відповідь