Цукор з редьки

Що можна лікувати чорну редьку?

Також чорна редька може розчиняти камені в жовчному міхурі і очищати печінку. Вона також виводити холестерин. «Сік чорної редьки корисний при виразках, гнійних ранах. За допомогою соку також можна лікувати бронхіт, простудний кашель (редька + мед).

Як правильно їсти чорну редьку?

Чорну редьку зазвичай їдять у салатах в тертому чи подрібненому вигляді. Саме так овоч зберігає максимум корисних властивостей. Однак, з редькою можна приготувати багато яскравих і незвичайних страв. Її маринують, смажать, варять і роблять пюре або додають до супів.

Що готують з редьки?

З редиски готують намазки на канапки, її запікають, додають у салат, роблять пироги й супи.

Що приготувати з редьки: 5 простих рецептів – bit.ua
Гостра лапша з редьки редька дайкон – 400 г перець чилі – 1 ч. л. цукор – 1 ст. л. сіль – 1 ч. л. часник – 2 зубчики зелена цибуля – 5 пір’я оцет – 1,5 ст. л. Редьку миємо, чистимо і робимо локшину. Зробити це можна за допомогою спеціального спіралізатора або звичайною овочечисткою: …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *