Що можна лікувати чорну редьку?
Також чорна редька може розчиняти камені в жовчному міхурі і очищати печінку. Вона також виводити холестерин. «Сік чорної редьки корисний при виразках, гнійних ранах. За допомогою соку також можна лікувати бронхіт, простудний кашель (редька + мед).
Як правильно їсти чорну редьку?
Чорну редьку зазвичай їдять у салатах в тертому чи подрібненому вигляді. Саме так овоч зберігає максимум корисних властивостей. Однак, з редькою можна приготувати багато яскравих і незвичайних страв. Її маринують, смажать, варять і роблять пюре або додають до супів.
Що готують з редьки?
З редиски готують намазки на канапки, її запікають, додають у салат, роблять пироги й супи.
Що приготувати з редьки: 5 простих рецептів – bit.ua
Гостра лапша з редьки редька дайкон – 400 г перець чилі – 1 ч. л. цукор – 1 ст. л. сіль – 1 ч. л. часник – 2 зубчики зелена цибуля – 5 пір’я оцет – 1,5 ст. л. Редьку миємо, чистимо і робимо локшину. Зробити це можна за допомогою спеціального спіралізатора або звичайною овочечисткою: …
Залишити відповідь