Цвітна капуста кулінарія

Як правильно приготувати цвітну капусту?

Якщо ви хочете варити цвітну капусту у воді, закип'ятіть її з дрібкою солі та опустіть суцвіття в окріп. Зменште вогонь до середнього та готуйте 10-15 хвилин. Цілу капустину варіть довше приблизно на 10 хвилин. У будь-якому з цих способів орієнтуйтеся на свій смак.

Як правильно смажити цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Як смачно приготувати цвітну капусту в духовці?

Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.

Як приготувати цвітну капусту: 10 швидких і смачних …
Зазвичай така страва готується з грибів і курки/свинини. Ми пропонуємо приготувати його з цвітною капустою та куркою. Повірте, це смачно, а ваші рідні його дуже швидко з’їдять і попросять добавки. Жульєн з цвітної капусти / Фото tobiporada


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *