Глід як приготувати на зиму

Що можна зробити з ягід глоду?

Ці плоди можна застосовувати в кулінарії і не тільки свіжозірваними, а й можна підсушити ягоди. У сухому вигляді їх перемелюють на борошно і додають в різні булочки. Ще можна подрібнювати сухі ягоди і робити з них напої на зразок чаю. У домашніх умовах з плодів глоду готують різні напої, киселі, джеми, пастилу.

Як приготувати глід?

Спосіб приготування

  1. Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
  2. Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
  3. Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
  4. Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.

Як правильно вживати глід?

Рекомендовані дози для дорослих та підлітків віком 14 – 18 років – по 1/3 – 1/2 склянки відвару 2 – 3 рази на день. Дітям 12 – 14 років і жінкам уперіоди вагітності та годування груддю рекомендують вживати по 1/8 – 1/4склянки настою 2 – 3 рази на день.

Глід на зиму – рецепти приготування
Інгредієнти: 1. глід (очищений) – 995 г; 2. пісок цукровий – 995 г; 3. лимонна кислота – 1 середня тріска. Приготування Також як і для компоту, для заготівлі варення необхідно вибрати найбільш стиглі і якісні плоди глоду, промити їх і обсушити. Тепер позбавляємо кожну ягоду від плодоніжок і …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *