Горобина, що можна приготувати з неї

Що лікує горобина?

Настій, відвар, сік плодів вживають при розладах травлення, гепатиті, гепатохолециститі, при каменях у нирках і сечовому міхурі, при атонії товстої й тонкої кишок, при дизентерії, геморої, маткових кровотечах. Свіжі плоди горобини корисно вживати при атеросклерозі, гіпертонії та нирковокам'яній хворобі.

Як приготувати чорну горобину на зиму?

Приготування: Немиті ягоди горобини розчавіть руками або качалкою, щоб пустили сік, додайте до ягід такі ж немиті родзинки. Перекладіть отриману масу у велику ємність, додайте половину підготованого цукру, перемішайте. Закривши ємність марлею, відправте масу бродити в тепле темне місце на тиждень. Кеш

Що лікує Чорна Рябіна?

Ефективна горобина чорна при атеросклерозі, цукровому діабеті, гломерулонефритах, променевих ураженнях і алергічних станах, при порушеннях, зумовлених застосуванням антикоагулянтів.

Що можна приготувати з чорноплідної горобини: …
Варення з горобини та яблук. Інгредієнти: Цукор – 220 г. Вода – 100 мл. Горобина чорноплідна – 200 г. Яблука – 2 шт. Кориця – дрібка. Спосіб приготування: В каструлю висипати цукор та залити …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *