Що лікують кабачки?
Кабачки – чудовий сечогінний засіб, добре допомагає в разі набряків. Кабачок має протиалергічні властивості. Цукор та мікроелементи, які містяться в кабачках, корисні для діабетиків. Властивість кабачків, що сприяє виведенню з організму надлишків солі, корисна в разі артритів.
Кому не можна їсти кабачки?
Протипоказаннями до вживання кабачків вважаються ниркові захворювання, пов'язані з порушенням виведення калію. Солі калію, які містяться в кабачках, можуть відкладатися в нирках і формувати камені. При вагітності кабачок не можна їсти жінкам з підвищеною секрецією шлункового соку і явищами ниркової недостатності.
Коли можна їсти кабачки?
Сезон кабачків починається з травня і закінчується у вересні-жовтні. Молоді овочі корисні і мають тоненьку шкірку, тож їх можна споживати, не очищуючи від шкірки (якщо термічно оброблені) або очищені сирі. Кеш
⏰ чому хочеться кабачків? Що потрібно з’їсти?
Але є нюанси. Кабачок дуже легкий продукт — багато води, мінімум калорій. Тому, якщо вам захотілося саме кабачків, можливо, організм відчуває …
Залишити відповідь