Яка норма клейковини в пшениці?
М'яка пшениця
Показники | 1 клас | 4 клас |
---|---|---|
Сміттєва домішка, %, не більше ніж | 1,0 | 3,0 |
Масова частка білка, у перерахунку на суху речовину, %, не менше ніж | 14,0 | Без обмежень |
Масова частка сирої клейковини, %, не менше ніж | 28,0 | Без обмежень |
Число падіння, с, не менше ніж | 220 | Без обмежень |
Кеш
Як підвищити клейковину в пшениці?
Скажу, для отримання високого відсотка клейковини є багато різних схем підживлення — з мікроелементами, стимуляторами росту, гуматами. Проте, як ми переконалися, найефективніше — внесення азоту. Після такого підживлення клейковина піднімається з 18 до 24%».
Як визначити клейковину пшениці?
Залишок зважують та розраховують кількість клейковини у випробуваному зразку зерна пшениці. Якість клейковини визначають за показником Індекс деформації клейковини (ІДК) на приладі ВДК (5.13). Додають 4,8 см3 води (4.2), використовуючи дозуючий пристрій (5.5).
Клейковина пшеницы (ИДК): что это, классы зерна, …
Многие факторы определяют уровень клейковины в зерне пшеницы. Но по сути – чем больше белка, тем больше и глютена. Ниже представлены факторы, влияющие на уровень глютена в зернах пшеницы. 1. Сорт пшеницы. 2. Условия выращивания – тип земли, уход за посевами, …
Залишити відповідь