Коли з'явилися капкейки

Перші рецепти капкейків були записані в куховарських книгах 1796 та 1828 роках. Інгредієнтами, як правило, є вершкове масло, цукор, яйця і борошно, хоча існує кілька різних рецептів. В англомовних країнах капкейки часто подаються на дні народження.

Хто вигадав капкейки?

Капкейк у тому вигляді, який нам знайомий сьогодні, був придуманий 1796 року автором книги «Американська кулінарія» Амелією Сіммонс. У ній Амелія поділилася рецептом незвичайного торта. Його незвичайність полягала в тому, що його треба було випікати… у чашці! Збережена копія

Як описати капкейки?

Капкейки – маленькі порційні ласощі у вигляді кексів з начинкою та кремовою шапочкою.


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *