Коли застигає крохмаль

Як загустити крохмалем?

Змішайте невелику кількість кукурудзяного крохмалю з холодною водою, щоб вийшла кашка, а потім змішайте її з киплячим соусом. Ви також можете приготувати суспензію з іншим крохмалем, таким як аррорут або тапіока, особливо якщо кислий соус. Кислота зменшує здатність кукурудзяного крохмалю загущати.

Як правильно використовувати крохмаль?

спочатку крохмаль розводять прохолодною водою в пропорції 1:2 і ретельно перемішують, щоб не було грудочок, а вже потім тонким струмком вливають в киплячі соуси або киселі, постійно помішуючи. Збережена копія


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *