Коли сезон агрусу?
Плоди великі, середньою масою 7г, овальні, зелені, з щільною м'ясистою шкіркою. Мукуринес – урожайний пызный сорт агрусу. Дозріває в липні. Ягоди зелені, округлі, середнього розміру або великі від 5г.
Коли збирають агрусу?
В якому місяці дозріває агрус – точні терміни Як правило, вже в кінці червня в багатьох регіонах нашої країни ягоди агрусу готові до збору, це якщо справа стосується ранньостиглих сортів. Середньостиглі можна збирати в липні, а пізньостиглі – в серпні.
Як переробити аґрус?
Першим ділом потрібно перебрати ягоди агрусу, прибрати зіпсовані і обов'язково залишити їх в первозданному вигляді, тобто не мити ягоди. Потім їх потрібно переробити в ступі, злегка розминаючи і перекласти в скляну ємність. В рецепті використовується 1 кілограм ягід на 1 літр води з додаванням 400 грам цукру.
Коли збирати агрус: коли дозріє, що не вколотися
Коли і як збирати агрус? Агрус – корисна, багатьма улюблена ягода, що росте практично по всьому помірному поясу.
Залишити відповідь