Консервація з яблук

Який сорт яблук можна квасити?

Для квашення найкраще підходять зимові й деякі сорти осінніх яблук зі щільним м'якушем.

Що можна приготувати з яблук?

Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем. Яблука можуть бути одним з інгредієнтів у салаті, рагу та форшмаці.

Як зварити смачний компот з яблук?

Залити яблука водою і поставити на плиту, довести до кипіння. Після закипання додати цукор і розмішати до повного розчинення. Проварити компот 3 хвилини. Зняти з вогню, накрити кришкою і залишити до повного охолодження.

Прості рецепти для консервації з яблук білого наливу – YouTube
Прості рецепти для консервації з яблук білого наливу Рука Майстра 24 subscribers Subscribe 0 No views 2 minutes ago УКРАЇНА 1. Яблучне повидло: – промиваємо яблука; – очищаємо від шкірки та…


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *