Кров у курці після смаження

Як перевірити чи готова курка?

Курка готова, коли температура в середині грудки сягає 70-75 градусів.

Як зрозуміти що яловичина пропала?

Крім неприємного запаху, зіпсоване м'ясо може бути липким або слизьким на дотик. Також воно втрачає пружність, тому при натисканні на шматок, попередня форма повертатиметься не одразу.

Як зрозуміти що куряче філе зіпсоване?

Однак, не варто лякатися, якщо філе здається вам недостатньо яскравим: сира курка трохи тьмяніє через вплив кисню. Коли термін придатності збігає, м'ясо стає сірим, а жир починає жовтіти. При термічній обробці курятина стає білою, а темні шматочки – темно-коричневими.

Чому моя курка кривава після приготування? – Я готую
Коли курей заморожують у комерційних цілях, процес заморожування відбувається швидше, а отже, знижується ймовірність просочування кісткового мозку крізь кістки.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *