Легкий та ненав'язливий смак робить кабачок чудовою основою для супів-пюре, рагу чи гарніру до м'яса, їх запікають та фарширують, роблять овочеві торти та рулети.2 дні тому
Що можна приготовить з кабачків?
Найчастіше з кабачка готують млинці, оладки, салати, рагу, пасту, напої, рататуй, запіканки та пироги. Також їх маринують, солять, консервують та роблять заготовки на зиму.
Що можна приготувати з кабачків на сковороді?
Страви з кабачків на сковороді
- Кабачки з яйцем на сковороді
- Деруни з кабачків і картоплі на сковороді
- Оладки з кабачків і фаршу на сковороді
Як приготувати оладки з кабачків?
Приготування:
- Кабачки натерти на тертці.
- Додати 1 яйце і добре перемішати. Додати сіль і цукор.
- Всипати борошно, перемішати.
- Розігріти олію. Викласти ложкою невеликі оладки на сковороду.
- Смажити кілька хвилин з кожного боку, поки оладки не стануть рум'яними.
Чим корисний кабачок: незвичайні способи використання …
Кабачки багаті на ацетилсаліцилову і фолієву кислоти, ретінол та інші біоактивні речовини. Саме тому цей овоч позитивно впливає на стан шкіри. Якщо …
Залишити відповідь