Квасоля в томаті в автоклаві

Як закривать квасолю в автоклаві?

Як і всі рецепти приготування квасолі в автоклаві, цей завершується стандартною процедурою викладання інгредієнтів в чисті банки. Залишивши вільний простір близько 2 см до кришки, банки потрібно закатати і виставити в заповнений водою автоклав. Час приготування – близько 20 хвилин при температурі 110 градусів Цельсія. Кеш

Що можна зробити в автоклаві?

Перелік можливих консервів, які піддаються обробці в автоклаві, доволі великий. Можна маринувати гриби, закривати овочеві добавки (квасолю, кукурудзу), робити овочеві консерви, створювати томатні соуси та домашній кетчуп, а також консервувати соки із фруктів та ягід.

Що можна зробити з квасолею в томаті?

Квасоля в томатному соусі — це справжній вегетаріанський хіт! А ще закуска з простих інгредієнтів, які є у кожного вдома. Її можна їсти просто так, додавати у борщ, класти до рагу тощо. Також вона є гарним джерелом рослинного білка, тому страви з нею завжди поживні і ситні.

Квасоля з М’ясом в Автоклаві | 4 Рецепти Приготування
Приготування цієї страви вимагає наступних інгредієнтів (розрахунок на кілька півлітрових банок): 1. квасоля – 1 кг; 2. помідор – 3 кг; 3. сіль – 3 ч.л .; 4. цукор – 2 ч.л .; 5. запашний перець – 10 шт .; 6. перець гіркий свіжий – 0,5 шт .; 7. лавровий лист – 2-3 шт. Консерви квасоля в томатному …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *