Лавровий лист коли додавати

Краще додавати пряність за 5 хвилин до того, як страва буде повністю готовою. Якщо ви любите додавати лавровий лист не лише до супів, але й до інших страв, тоді краще додавати її за 10 хвилин до закінчення приготування. Не варто скорочувати цей час, тому що пряність не встигне "віддати" свій аромат.

Навіщо додавати лавровий лист?

Зазвичай лавровий лист кладуть у каструлі, сковорідки, банки під час приготування гарячих страв, консервації. Лаврушка надасть особливого смаку супам, борщу, м'ясним та рибним стравам. Лавровий лист використовують як профілактичний засіб проти артриту, артрозу, для суглобів, від лупи та прищів.

Коли кладуть у суп лавровий лист перець і сіль?

Спеції (лавровий лист, перець) і сіль кладуть у перші страви за 5—7 хв. до готовності. Заправні перші страви варять при слабкому кипінні, оскільки при сильному кипінні овочі дуже розм'якшуються, не зберігають форму і, крім того, вивітрюються ароматичні речовини.

Скільки варити лавровий лист?

Важливо пам'ятати, що лавровий лист повинен варитися в супі 5-15 хвилин. Річ у тому, що якщо кинути приправу в каструлю за хвилину другу перед тим, як вимкнути конфорку – такого часу буде не достатньо, щоб прянощі надали страві смак, аромат і корисні властивості. Кеш

Лавровый лист — Википедия
В первые блюда лавровый лист добавляют за 5 минут до окончания их приготовления, во вторые блюда — за 10. По окончании приготовления блюда лавровый лист удаляют из него, во избежание появления нежелательной горечи. Порошок из лаврового листа добавляют в готовые …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *