М’ясо з пекінською капустою тушковане

Як тушкувати пекінську капусту?

Помийте, почистіть цибулю, моркву, подрібніть у блендері, додайте до капусти. Далі – додайте олію, мускатний горіх, паприку, гриби, гірчицю, сіль, перець, перемішайте, закріпіть зверху рукав. Викладіть на деко. Розігрійте духовку до температури 200 градусів, відправте запікатись протягом 40 хвилин.

Як смачно приготувати тушковану капусту?

Капусту нашаткувати дрібною соломкою, цибулю — півкільцями. У казані з розігрітою олією обсмажити цибулю, потім томатну пасту і додати капусту. Трохи обсмажити її, перемішуючи з томатом і цибулею, додати півтори склянки гарячої води. Коли маса закипить, знизити вогонь і тушкувати капусту до м'якості.

Як приготувати тушену капусту з м ясом в мультиварці?

У чашу мультиварки налийте олію, викладіть капусту, додайте цибулю, моркву, томатну пасту, воду, сіль, перець і спеції. Перемішайте і закрийте кришку. У переліку програм мультиварки знайдіть «Тушкування» і натисніть, а час приготування виставте 40 хвилин. Натисніть кнопку «Старт» і готуйте до закінчення програми.

Тушковане м’ясо з капустою – рецепт …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *