Наріжте яблука часточками або кружальцями завтовшки 5-7 мм. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою і розкладіть яблучні шматочки. Поставте в розігріту до 80 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зменште температуру до 70 градусів і залиште сушитися приблизно на 5 годин.6 серп. 2022 р.
Як зберігати сушені яблука в домашніх умовах?
Найкраще зберігати сушені яблука в мішечках зі щільної натуральної тканини. Можна використовувати коробки з картону, що герметично закриваються, кошики, дерев'яну тару, в яку не проникнуть шкідники. Дно і верх такої тари потрібно вистилати вощеним, щільним папером. Кеш
Як правильно сушити яблука в сушарці?
Сушити необхідно 8-10 годин при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Не забувайте міняти решітки місцями, аби яблука висушилися рівномірно. Точний час сушки залежить від сорту та товщини яблук.
Як правильно зберігати сушену?
Можна зберігати сухофрукти і в холодильнику при температурі 3-8 °С, і в морозилці при -20 °С, але не можна їх розморожувати декілька раз, оскільки від регулярного різкого перепаду температур сушені плоди псуються і стають непридатними. Важливо!
Як переробити яблука на зиму в домашніх умовах 19 рецептів
Запікайте яблука в духовці, в тесті або в мікрохвильовій печі. Дуже смачні яблука, в яких виконаний виріз, печені з цукром або медом всередині.
Залишити відповідь