Найсмачніше м’ясо баранини

Що можна приготувати з м’яса баранини?

З м'яса ягнят можна готувати будь-які страви: супи, котлети, шашлики, запікати з овочами в духовці. Це дійсно універсальний м'ясний продукт, який можна вживати щодня та подавати до святкового столу. Багато рецептів з бараниною готуються на пару: хінкалі з кінзою, котлети, тощо.

Як замаринувати м’ясо з баранини?

На 2 кг м'яса потрібно 50 г гірчиці зернами, 100 г майонезу, кінза сушена, сіль, перець, паприка. Усе це змішати у великій каструлі, додати підготовлену баранину, добряче її натерти й поставити на 8 год у холодне місце. З такого маринаду виходить особливий шашлик з приємним післясмаком гірчиці й ніжним ароматом кінзи.

Яка калорійність баранини?

256 ккал. Значення в таблиці вказані на 100 г.

Баранина – 15 найсмачніших рецептів приготування
Баранина – 15 найсмачніших рецептів приготування. М’ясо супроводжує життя людини з давнини. Їжу нагрівали камінням, запікали на багатті, вудили димом. Сучасна м’ясна кулінарія рясніє …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *