Що можна приготувати з м’яса баранини?
З м'яса ягнят можна готувати будь-які страви: супи, котлети, шашлики, запікати з овочами в духовці. Це дійсно універсальний м'ясний продукт, який можна вживати щодня та подавати до святкового столу. Багато рецептів з бараниною готуються на пару: хінкалі з кінзою, котлети, тощо.
Як замаринувати м’ясо з баранини?
На 2 кг м'яса потрібно 50 г гірчиці зернами, 100 г майонезу, кінза сушена, сіль, перець, паприка. Усе це змішати у великій каструлі, додати підготовлену баранину, добряче її натерти й поставити на 8 год у холодне місце. З такого маринаду виходить особливий шашлик з приємним післясмаком гірчиці й ніжним ароматом кінзи.
Яка калорійність баранини?
256 ккал. Значення в таблиці вказані на 100 г.
Баранина – 15 найсмачніших рецептів приготування
Баранина – 15 найсмачніших рецептів приготування. М’ясо супроводжує життя людини з давнини. Їжу нагрівали камінням, запікали на багатті, вудили димом. Сучасна м’ясна кулінарія рясніє …
Залишити відповідь