Обрізання буряків та моркви на зиму

Як правильно обрізати червоний буряк на зиму?

Викопують коренеплоди в гарну, суху погоду: підважують лопатою, вибирають, обережно очищають від землі, але ні в якому разі не трусять і не миють. Із коренеплодів обрізають бадилля, залишаючи від черешка тільки один-півтора сантиметри, і розкладають буряк у міжряддях для просушування.

Як правильно обрізати моркву на зиму?

Один з найпоширеніших методів обрізки моркви для зберігання протягом 10-12 місяців — обрізка бадилля проводиться разом з тупою головкою на 2-3 см. Якщо моркву необхідно зберігати 3-4 місяці, то варто обрізати бадилля моркви на 2-3 см вище від тупого кінця. Кеш

Як правильно зберігати моркву і буряк на зиму?

Та напевно найпростіший спосіб зберігати буряк і моркву в підземних сховищах – за допомогою щільних поліетиленових пакетів ємністю від 20 до 50 кг. Заповнені овочами пакети не зав'язують, а вертикально розставляють на стелажах.

Коли прибирати буряк і моркву з грядки для …
Зберігати буряк можна також, як і морква, в підвалі або льосі, в ідеалі там температура повинна бути від 0 до +2 градусів тепла і …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *