Що робити якщо Помутніли мариновані огірки?
У цьому випадку ви повинні:
- злити розсіл, прокип'ятити його;
- залити огірки, залишити на 5 хвилин;
- знову злити і прокип'ятити;
- злегка остудити, залити огірки і закатати кришками.
Кеш
Чому Мутніють огірки?
У закрутці з солоними огірками, приготовленої за всіма правилами, іноді йде процес сквашування. При цьому утворюється молочна кислота, через яку розсіл стає білястим. Дана речовина, навпаки, пригнічує розвиток шкідливої мікрофлори.
Що робити якщо огірки Вздулись?
Промаркуйте банку чимось на кшталт "на розсольник" і варіть з них супи, солянки і таке інше. Якщо ж банка з солоними огірками все ж вибухнула, такі огірки краще дістати і додатково промити під проточною водою низької температури та залишити у чистій холодній воді приблизно на п'ятнадцять-двадцять хвилин.
Чому біліє розсіл в огірках і як цього уникнути – Новини Смачно
При правильному засолюванні і консервуванні огірки в банках не повинні бродити. Якщо вони стали каламутними, зазвичай це означає, що були допущені якісь помилки.
Categories:
Tags:
Залишити відповідь