Оливкова олія на часнику

Очистьте часник. Нам потрібно 20 зубчиків. Влийте 400 мл оливкової олії в сотейник та перекладіть зубчики часнику, ставте на вогонь та прогрійте до 80 градусів. Це потрібно для того, щоб часник якнайкраще віддав свій аромат та смак.

Що лікує Часникова олія?

Часникова олія зміцнює імунні сили організму, захищає серце і судини, допомагає в лікуванні шкірних хвороб і нейтралізує безліч хвороботворних мікробів. Кеш

Яка оливкова олія для смаження?

Якщо вам потрібна температура приготування вище 180 градусів, то краще підійде оливкова олія Pomace, яка витримує температуру близько 260 градусів. Вона не має ні смаку, ні запаху. Це ідеальний варіант для смаження. Також багато хто віддає перевагу в якості місця зберігання оливкової олії холодильник.

Як приймати часникову олію?

Олія часнику стимулює виділення жовчі, покращує секреторну та моторну функцію шлунково-кишкового тракту, зменшує процеси бродіння та гниття в кишечнику. Як правильно приймати часник у капсулах? Часникову олію застосовують по 1-3 капсули тричі на день під час їди.

Ароматизована оливкова олія – кращі рецепти приготування
Оливкова олія з часником і базиліком Підійде до салатів, м’ясних страв, овочів. На 750 мл оливкової олії 2 попередньо висушених гілочки базиліка, 3 …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *