Плями на цвітній капусті

Як правильно смажити цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Чому чорніє цвітна капуста?

Судинний бактеріоз Найбільш шкідлива на цвітній капусті та насінниках білокачанної капусти. Перші ознаки можна виявити на рослинах через 2-3 тижні після висаджування розсади в ґрунт. Рослини в'януть, краї листків жовтіють, жилки темніють, згодом уражені рослини відмирають. Масове ураження спостерігається восени. Кеш

Скільки часу смажити цвітну капусту?

Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.

Основні хвороби капусти у відкритому і закритому ґрунті
Опис Хвороби капусти, що вражають розсаду білокачанної, цвітної, пекінської, брюссельської капусти, капусти кольрабі та броколі, сильно …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *