Полуниця з м’ятою компот на зиму

Як приготувати компот з полуниці на зиму?

Добре промити кілька разів і прибрати хвостики. Трилітрову банку простерилізувати над окропом або в мікрохвильовці. Викласти на дно полуницю, посипати цукром і лимонною кислотою. Залити в банку окріп і закатати кришкою. Кеш

Скільки стерилізувати полуничний компот?

Стерилізувати 10 хв., починаючи відлік часу від моменту закипання води. Дістати компот із води. Закупорити.

Скільки часу потрібно варити компот з полуниці?

Для приготування компоту плоди не потрібно попередньо розморожувати, так вони втратять багато соку. Тому покладіть всю ягідну суміш у замороженому вигляді в киплячу воду. Дочекайтеся, коли вода знову закипить. Зменшіть вогонь й варіть компот не більше 5 хвилин.

Компот з полуниці і м’яти | Рецепт на зиму від Гуслянка
Полуниця – 300 г М’ята – 2 гілочки Вишні – 300 г Цукор – 210 г Лимонна кислота – за смаком Вода – 2700 мл Покроковий рецепт як варити компот з полуниці і м’яти Перший крок. Вишні заливаю водою та даю постояти 5-10 хвилин. Потім ягоди добре мию та прибираю плодоніжки.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *