Поріжте селера як правильно

Як правильно вживати селеру?

Стеблини селери можна їсти у сирому вигляді самостійно або у компанії інших закусок: хумусу, кисломолочного сиру або арахісового масла. Також селеру можна і потрібно використовувати для приготування страв, соусів і напоїв.

Як приготувати пюре з селери?

Спочатку необхідно очистити селеру від шкірки і нарізати дрібними кубиками. Далі поставте каструлю на плиту і влийте приблизно 1,5 см води. Доведіть до кипіння, а потім перекладіть усю селеру і зменшіть вогонь. Під закритою кришкою тушкуйте 25 хвилин, постійно помішуйте.

Скільки часу готувати селеру?

Розріжте на дві частини, посоліть і поперчіть за смаком. Полийте 1 ст. л. рослинної олвї та відправте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40-80 хвилин, в залежності від розміру селери.

Що таке селера: огляд, правила вживання та технологія …
Листовий Листовий селера – дворічна рослина. У перший рік формується розетка темно-зеленого листя. На другий рік з’являється стебло заввишки 0,3-1 м та суцвіття.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *