Як правильно вживати селеру?
Стеблини селери можна їсти у сирому вигляді самостійно або у компанії інших закусок: хумусу, кисломолочного сиру або арахісового масла. Також селеру можна і потрібно використовувати для приготування страв, соусів і напоїв.
Як приготувати пюре з селери?
Спочатку необхідно очистити селеру від шкірки і нарізати дрібними кубиками. Далі поставте каструлю на плиту і влийте приблизно 1,5 см води. Доведіть до кипіння, а потім перекладіть усю селеру і зменшіть вогонь. Під закритою кришкою тушкуйте 25 хвилин, постійно помішуйте.
Скільки часу готувати селеру?
Розріжте на дві частини, посоліть і поперчіть за смаком. Полийте 1 ст. л. рослинної олвї та відправте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40-80 хвилин, в залежності від розміру селери.
Що таке селера: огляд, правила вживання та технологія …
Листовий Листовий селера – дворічна рослина. У перший рік формується розетка темно-зеленого листя. На другий рік з’являється стебло заввишки 0,3-1 м та суцвіття.
Залишити відповідь