Приготування огірків в автоклаві

Скільки солі на 1 літр води для квашення огірків?

Для маринованих огірків на 1 літр води беремо 2 столові ложки солі, 2 столові ложки цукру, 2 столові ложки 6% оцту. Оцет для маринованих огірків використовується двох видів – 6% і 9%, рідше – оцтова есенція. На 1 літр готового маринаду потрібно 2 столові ложки 6% або 1,5 ложки 9% оцту.

Скільки днів треба квасити огірки?

Квасьте огірки 3-4 дні. За цей час розсіл має стати каламутним, запіниться, може навіть витікати. Обов'язково через 4 дні розсіл злийте в каструлю, прокип'ятіть та знову залийте гарячий розсіл в банки з огірками.

Що можна зробити в автоклаві?

Цікаві страви Можна маринувати гриби, закривати овочеві добавки (квасолю, кукурудзу), робити овочеві консерви, створювати томатні соуси та домашній кетчуп, а також консервувати соки із фруктів та ягід. Завдяки структурі автоклаву, великій температурі всередині та тиску створюється максимально стерильне середовище.

Як замаринувати огірки | Рецепт огірків в автоклаві
Перед тим як почати маринувати, необхідно підготувати всі інгредієнти: 1. огірки; 2. кухонна сіль; 3. часник; 4. чорний перець горошком; 5. зелень (зазвичай кріп); 6. хрін; 7. лавровий лист; 8. листя чорної смородини; 9. перець свіжий (червоний); 10. оцет; 11. вода. Для приготування простого …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *