Приготування ячмінного солоду

Як виготовляють солод?

Со́лод — продукт штучного пророщування злакових культур таких як жито, ячмінь, овес, пшениця, просо — являє собою частково пророщені зерна із запущеним ферментативним природним ланцюгом перетворень ендосперму зерна, характерного для періоду проростання.

Що таке ячмінний солод?

Солод – продукт, який отримують під час пророщування насіння злаків, головним чином, спеціальних сортів ячменю (їх так і називають – пивоварні). Саме з доставки солоду на завод починається процес пивоваріння.

Як використовувати солод?

Як використовувати житній солод? Використовуйте у випічці: при випіканні хліба або булочок. Солод зробить тісто пухким і додасть солодкий присмак. Можна додавати до йогурту, каш або посипати ним салати.

Як зробити солод у домашніх умовах з ячменю та пшениці, …
Ячмінний солод є найважливішою основою для виготовлення в домашніх умовах – ячмінного пива -, якісного – скроні -, ароматного квасу, а також добротного – самогона з ячменю -.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *