Як виготовляють солод?
Со́лод — продукт штучного пророщування злакових культур таких як жито, ячмінь, овес, пшениця, просо — являє собою частково пророщені зерна із запущеним ферментативним природним ланцюгом перетворень ендосперму зерна, характерного для періоду проростання.
Що таке ячмінний солод?
Солод – продукт, який отримують під час пророщування насіння злаків, головним чином, спеціальних сортів ячменю (їх так і називають – пивоварні). Саме з доставки солоду на завод починається процес пивоваріння.
Як використовувати солод?
Як використовувати житній солод? Використовуйте у випічці: при випіканні хліба або булочок. Солод зробить тісто пухким і додасть солодкий присмак. Можна додавати до йогурту, каш або посипати ним салати.
Як зробити солод у домашніх умовах з ячменю та пшениці, …
Ячмінний солод є найважливішою основою для виготовлення в домашніх умовах – ячмінного пива -, якісного – скроні -, ароматного квасу, а також добротного – самогона з ячменю -.
Залишити відповідь