Продуктивність виробництва молока

Як визначити молочну продуктивність?

Молочна продуктивність характеризується такими показниками як надій, вміст жиру і білка в молоці. Основними факторами , що впливають на дані показники є збалансований раціон та природня схильність тварини. Кеш

Скільки засвоюється молоко?

Їжа засвоюється у вигляді хімічних елементів, вони приносять користь і дають необхідну енергію нашому організму. Різні продукти мають неоднакову швидкість засвоєння. Наприклад: Молочні продукти: йогурт — близько 2 год; кефір, ряжанка — 60 хв; молоко — 2 год; кисломолочний сир — 90 хв; а твердий сир — 4-5 год.

Що виробляють з молока?

З козячого, коров'ячого, овечого молока роблять вершки, ряжанку, кефір, вершкове масло, йогурт, сметану, сир, кумис, мацоні, катик, варенець — і все це є у нашій мережі.

Технологія молочних продуктів — Вікіпедія
Продуктивність обладнання розраховують на максимальну кількість молока, яке підлягає переробці. Бідони з молоком на залізничній платформі


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *