Ріпка приготувати з неї що можна

Що можна приготувати з ріпи?

Салати та Закуски з Ріпи

  • Салат із сирої ріпи
  • Салат з ріпою та ананасами
  • Салат з ріпи, яблука та шинки
  • Салат з білою ріпою та травами
  • Салат з ріпою та беконом
  • Салат з ріпою та кіноа
  • Салат з ріпою та фісташками
  • Салат з ріпою та яйцями

Як їсти ріпу?

У кулінарії ріпі немає рівних. Її можна споживати вареною, смаженою або просто свіжою прямо з грядки. Але ріпа має досить виражений смак, вона не пластична, і поступово ріпу витіснила картопля. Втім, у Європі ж ріпа залишається досить популярною і сьогодні.

Коли можна сіяти ріпу?

Урожай ріпи можна збирати двічі на рік, однак для цього потрібно враховувати деякі нюанси сівби цієї культури. Зокрема, для отримання ранньої продукції сіяти ріпу варто в останній декаді квітня, а для осінньо-зимового споживання – у червні та липні.

Ріпак — Вікіпедія
Ріпа́к (Brassica napus L.) — однорічна олійна рослина родини капустяні (Brassicaceae). Розрізняють 2 різновиди: ріпак ярий (кольза) і ріпак озимий, який має основне значення. Насіння ріпаку містить 48 — 52 % олії, котру використовують у лакофарбовій, миловарній, харчовій …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *