Розсіл на маринад огірків

В каструлю влийте 1,1 л води, додайте 10 ч. л. цукру, 8 ч. л. солі та всипте насіння кропу. Дочекайтеся, поки рідина закипить, перемішайте, щоб сіль та цукор повністю розчинилися. Варіть хвилину. Зніміть з вогню каструлю з маринадом, влийте 9 ст. л. столового оцту, перемішайте та заливайте підготовлені огірки в банці.20 черв. 2023 р.

Як приготувати маринад для огірків?

На 1 літр води додати цукор 8 чайних ложок, 4 чайні ложки солі та 6 столових ложок оцту 9-процентного. Кип'ятити 3 хвилини й залити гарячим маринадом банки. Покласти банки стерилізуватися в киплячу воду на 8 хвилин. Після сплину вказаного часу закрутити банку й перевернути приблизно на 2 години, не укутуючи. Кеш

Що зробити з розсолу огірків?

Огірковий розсіл можна використовувати в супі, маринаді для м'яса і навіть у випічці. Огірковий розсіл відомий дорослим як відмінний засіб від похмілля. Однак це не єдина корисна властивість розсолу. Рідину з солоних огірків можна додати в випічку, використовувати для маринування м'яса або зварити суп на її основі.

Як Приготувати розсіл для квашених огірків?

Підготувати воду для розсолу і розвести в ній сіль (з розрахунку 3 ст. ложки на 1,5 л води). Розсіл має повністю покривати вміст миски або каструлі. Накрити кришкою та поставити ємність у темне тепле місце для квасіння на 3-5 днів.

12 кращих рецептів маринованих огірків на зиму: хрусткі, …
Інгредієнти: 1. Огірки свіжі – 3-3,5 кілограма. Розсіл на 4 банки по 1 літру: 1. Вода – 1,5 літра; 2. Цукровий пісок – 100 грамів; 3. Сіль – 1 столова ложка; 4. Оцет 9% – 150мл. На дно однієї банки в 1 літр: 1. Кріп – 2 гілочки; 2. Лавровий лист – 1 штука; 3. Лист вишні – 4 штуки; 4. Лист смородини – …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *