Де використовується сахароза?
Використання Сахароза — цінний харчовий продукт. Її використовують у харчовій та мікробіологічній промисловості для одержання спиртів, лимонної та молочної кислот, поверхнево-активних речовин.
Де використовується глюкоза?
Отже, глюкоза — альдегідоспирт. Глюкоза застосовується в медицині для приготування лікувальних препаратів, консервування крові, внутрішньовенного вливання тощо. Вона широко застосовується в кондитерському виробництві, у виробництві дзеркал та іграшок (сріблення).
Де міститься сахароза?
Сахароза міститься в цукрових буряках, стеблах цукрових тростин, соці берези, багатьох плодах і овочах. Фізичні властивості. Сахароза – безбарвна, кристалічна оптично активна речовина, розчинна у воді, солодка на смак У подрібненому стані вона має білий колір.
Сахароза — Вікіпедія
Сахароза — цінний харчовий продукт. Її використовують у харчовій та мікробіологічній промисловості для одержання спиртів, лимонної та молочної кислот, поверхнево-активних речовин. Ферментацією цукрози виробляється значний обсяг етилового спирту.…
Залишити відповідь