Як приготувати яблучний сік без соковижималки в домашніх умовах?
Для того, щоб приготувати яблучний сік за допомогою м'ясорубки, вам потрібно:
- вимити яблука і розрізати їх на частини;
- пропустити фрукти через м'ясорубку;
- зцідити сік, що вийшов, в каструлю;
- через серветку або марлю туди ж зцідити густу яблучну масу.
Як приготувати яблучний сік в домашніх умовах?
Спосіб приготування: Яблука потрібно вимити, потім порізати невеликими шматочками. Фрукти можна використовувати разом із серцевиною. Нарізані яблука партіями завантажити в соковижималку, сік, що утворився, процідити через марлю або через сито, потім вилити в миску або каструлю, де він буде варитися.
Як правильно розводити яблучний сік?
Педіатри рекомендують розводити яблучний сік з водою в концентрації 1:1 для хворих дітей, які мають зневоднення. Яблука багаті рослинними сполуками, зокрема поліфенолами.
Яблучний сік – найкращі рецепти смачного і корисного …
Не менш вражаючий результат дасть консервація яблучного соку за наступним рецептом. Разом з яблуками для приготування напою використовується солодкий мускатний гарбуз, який стане балансуючим компонентом, знизить кислотність і концентрацію фруктового пиття, зробить його м …
Залишити відповідь