Як правильно вживати селеру?
Стеблини селери можна їсти у сирому вигляді самостійно або у компанії інших закусок: хумусу, кисломолочного сиру або арахісового масла. Також селеру можна і потрібно використовувати для приготування страв, соусів і напоїв.
Скільки часу готувати селеру?
Розріжте на дві частини, посоліть і поперчіть за смаком. Полийте 1 ст. л. рослинної олвї та відправте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40-80 хвилин, в залежності від розміру селери.
Де використовувати селеру?
Коріння селери використовують як у свіжому — їдять сирим або готують салати і гарніри, так і у сушеному вигляді. Також його відварюють, запікають або обсмажують, додають у перші і другі страви або використовують як приправу. В будь-якому вигляді ця пахуча рослина корисна для організму.
Як і з чим їдять селера: рецепти приготування
З якими продуктами поєднується селера. Селера відмінно поєднується з будь-якими продуктами: м’ясом, рибою, куркою, яйцями, кисломолочної та молочною продукцією, овочами, фруктами.
Залишити відповідь