Найчастіше в соковитискач обробляються такі фрукти та овочі:
- Яблука
- Морква
- Дині
- Ананаси
- Виноград
- Апельсини
- Груші
- Нектарини
По-друге, відцентрові соковижималки дуже галасливі. По-третє, у них не можна «тиснути» все поспіль: наприклад, ягоди з кісточками, гранати, зелень, високоволокнисті та дуже тверді та волокнисті продукти.
За допомогою шнекової соковижималки Philips Avance можна, можливо готувати сік із фруктів з високим вмістом крохмалю, таких як банани чи авокадо. Якщо ви використовуєте стиглі фрукти (наприклад, банани, авокадо або ківі), при обробці вони можуть одразу потрапляти в контейнер для м'якоті замість склянки або контейнера для соку.
Залишити відповідь