Що можна приготувати із сушеного гарбуза

Тоді його можна додавати в різні страви, маринади і соуси. Наприклад, порошок з висушеної і розтертої гарбуза додають у випічку, щоб поліпшити смак і надати гарний вигляд. Ще її кладуть в супи і салати, м'ясні запіканки, рагу та інші страви.

Що приготувати з вареного гарбуза?

Страви з гарбуза: топ-10 смачних рецептів від учасників «МастерШеф»

  1. Гарбузовий салат з огірками, помідорами та зеленню Складові: …
  2. Гарбузовий крем-суп Складові: …
  3. Гарбузова запіканка з сиром …
  4. Курка, запечена в гарбузі …
  5. Котлети гарбузові …
  6. Рисова каша з гарбузом і родзинками …
  7. Гарбузовий пиріг …
  8. Гарбузові кекси

Що можна робити з гарбуза?

З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік. Вчені кажуть, що гарбуз містить вітаміни A, B, C, PP, E, клітковину, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин. А бета-каротину набагато більше, ніж у моркві.

Як приготувати сушений гарбуз?

Гарбуз для сушіння краще нарізати на тонкі пластини або на дрібні кубики. Для того щоб нарізані овочі не потемніли їх варто бланшувати в кип'ятку 2 хвилини. Після цього, гарбуз необхідно остудити, помістивши його в посудину з крижаною водою. По завершенні цих процесів овоч можна сушити.

Гарбуз: 37 рецептів / Авторська кухня / Кукорама — смачні …
Ікра з гарбуза, від якої все в захваті! Заготовки на зиму, консервація. Консервація, Овочева консервація, Блоґ ім. pokanevich. Швидкість приготування: Швидко (до 1 години) Складність приготування …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *