Що можна приготувати з горошку у стручках

Молодий горошок добре підходить для приготування супів і пюре, його можна додавати до омлету, пасти, локшини, каші, салатів і запіканок. Особливо популярним є цей продукт в американській та китайській кухнях.25 січ. 2022 р.

Що можна приготувати з горошку?

Страви з зеленим горошком

  • Салат “Білосніжка” …
  • Вінегрет із зеленим горошком
  • Салат із зеленим горошком і курячими сердечками …
  • Салат із зеленим горошком і морською капустою …
  • Суп із зеленого горошку з копченостями …
  • Рис із зеленим горошком
  • Тушкована картопля із зеленим горошком
  • Хумус із зеленого горошку

Що можна зробити з молодого горошку?

Поспішайте насолодитися смаком молодого зеленого горошку! У цієї бобової рослини короткий сезон, який триває від червня до кінця липня. Зелений горошок має свіжий, солодкий смак, тому стане доречним компонентом для м'ясних та рибних страв, салатів, начинок для випічки та намазок на багет. Кеш

Що можна приготувати з замороженого гороху?

Із замороженого зеленого гороху можна приготувати суп, соус, пюре, додати до салату або гарячого гарніру. Зелений горошок смакує з кинзою, часником, сиром, мʼятою, цибулею, картоплею та іншими овочами, рисом, лапшою, мʼясом, креветками, морськими гребінцями, цитрусовими, соєвим соусом, кунжутом, олією, тофу.

Рецепти з молодим зеленим горошком у стручках – Фермер
Довести до кипіння. Вогонь зменшити і відварити під кришкою протягом 6-10 хвилин, залежно від сорту та зрілості горошку. Чим корисний горох у стручках?


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *