Що можна приготувати з патисонів?
Варенье, овощная икра, оладьи, запеканки — вот что можно сделать из патиссонов ещё. Патиссоны можно просто пожарить, а можно приготовить патиссоны более сложным образом. Это, например, различные салаты, фаршированные патиссоны, тушёные патиссоны.
Як нарізати патисони?
Патисони нарізати пластинками завтовшки в 1 см. При необхідності овочі заздалегідь очищаються від шкірки. Шматочки умочують в яєчної суміші, обвалюються в борошні, після чого до рум'яності обсмажуються на гарячому маслі. На плоске блюдо викладаються овочеві скибочки і притрушиваются часниковою кашкою. Кеш
Як фарширувати патисони?
Цибулю нарізати дрібно, моркву потерти і смажити на олії до готовності. Рис перемішати з фаршем, смаженою цибулею та морквою, додати в масу сіль, перець, яйце і викласти в середину патисона і закрити кришечкою. Налити в бляшку олії, поставити патисон. Зверху полити кетчупом, майонезом і сметаною.
Страви з патисонів – 13 рецептів страв з фото, …
Найчасіше патисон зустрічається в рецептах з цими п’ятьма продуктами: Цукор. Морква. Кріп. Помідори. Оцет. З ніжною, ще не огрубілою шкіркою, Патисон можна додавати в блюдо, не очищаючи. Але помити треба, навіть якщо він зірваний на особистому городі. Він хороший у вигляді окремих гарнірів, придатних до м’яса і курки.
Залишити відповідь