Що можна зробити з зеленого гороху

Зелений горошок має свіжий, солодкий смак, тому стане доречним компонентом для м'ясних та рибних страв, салатів, начинок для випічки та намазок на багет. Його можна додавати як у свіжому вигляді, так і термічно обробленим.8 лип. 2022 р.

Що приготувати з замороженого зеленого горошку?

Із замороженого зеленого гороху можна приготувати суп, соус, пюре, додати до салату або гарячого гарніру. Зелений горошок смакує з кинзою, часником, сиром, мʼятою, цибулею, картоплею та іншими овочами, рисом, лапшою, мʼясом, креветками, морськими гребінцями, цитрусовими, соєвим соусом, кунжутом, олією, тофу.

Як тушити зелений горошок?

Можно сушить зеленый горошек и прямо в стручках (лопатками). Следует отобрать самые свежайшие и упругие стручки, промыть их и пробланшировать в кипящей воде. Через несколько минут стручки остужают, режут на несколько частей, раскладывают по лоткам электросушилки и сушат при 60-65 градусах.

Як приготувати пюре з зеленого горошку?

Як смачно приготувати картопляне пюре: простий рецепт Проваріть горох близько 7 хвилин, посоліть, поперчіть. Додайте у горох шматочок вершкового масла і тільки-но воно розтопиться, добре перемішайте та збийте горох блендером. Після отримання пюре спробуйте, чи у страві вистачає спецій. Кеш

Що приготувати з зеленим горошком – 10 страв на будь-який …
Приготуйте пісні котлетки з зеленого горошку, які можна веганам і вегетаріанцям. Ця суто українська страва добре пасуватиме як гарнір або закуска.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *