Що пасерують насамперед Насамперед на сковороду відправляють цибуля. Якщо спочатку покласти морква, то вона пустить сік, і цибуля вже гаситиметься. Також не просочиться характерним ароматом олії, що важливо. Підсмажують цибуля на середньому вогні 2-3 хвилини, періодично перемішуючи.
Досвідчені господині рекомендують спочатку смажити цибуля. Якщо посмажити його першим, то він приготується золотистим – таким, як його всі люблять їсти. Якщо змішати його на сковорідці з морквою, обсмажити цибуля до скоринки вже не вийде.
Сам процес пасерування виглядає так: розігріти сковорідку до 120 градусів, потім наполовину зменшити вогонь, висипати цибуля, просмажувати та перемішувати 2-3 хвилини, а потім додати моркву, перемішати. Загальний час пасерування зазвичай займає 10-15 хвилин.
Залишити відповідь