Що підвищує згортання крові?

Пам'ятайте, що багато трав, навпаки, підвищують згортання крові. Це кропива, кінза, грицики, калина, калган, звіробій, кінський щавель, чебрець, польовий хвощ, аронія, манжетка.

До додаткових методів терапії відносять:

  1. ін'єкційне застосування вітаміну К;
  2. препарати для покращення згортання;
  3. переливання замороженої плазми крові;
  4. інші засоби – до них відносять гідроксимочевину та опрелвекін, які допомагають усувати проблеми з тромбоцитами.

👎 Згущують кров: алкоголь, цукор, гречка, глід, жирне м'ясо, консерви, копченості, газовані напої, банани, картопля

Більшість факторів згортання – білки. До факторів згортання належать також іони кальцію та деякі низькомолекулярні органічні речовини (Див. цю статтю). У нормі білкові фактори згортання крові перебувають у плазмі у неактивному стані.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *