Як правило, до складу маринаду входять суміш спецій, рослинна олія і кислота (наприклад, лимонний сік). М'ясо або овочі кладуть в ємність з кришкою, заливають маринадом і залишають на кілька годин в прохолодному місці.
Як зробити маринад?
Маринад може бути таким: 2 головки часнику потовкти з великою пригорщею солі і 1-ю столовою ложкою чорного перцю, додати 2 столові ложки меду і гірчиці (на ваш смак), 2-3 ложки будь-якої рослинної олії. Все це ретельно перемішати і втерти в шматок м'яса.
Що потрібно для маринування м’яса?
Інгредієнти на 1 кілограм м'яса:
- оливкова олія – 7 ст. л.;
- гірчиця – 2 ч. л.;
- мед – 2 ч. л.;
- чорний мелений перець – 1 ч. л.;
- паприка – 1 ч. л.;
- базилік – 1 ч. л.;
- cіль – 2 ч. л.
Кеш
Як смачно замаринувати ошийок?
М'ясо шиї не потребує довгого маринування, вистачить просто нартерти його сумішшю солі та перцю. З інших додатків достатньо кілька розчавлених зубців часнику, гірчиці та трішки меду, щоб отримати досконалу композицію приправ для смачного маринаду.
Які спеції додавати в маринад для консервації — Їжа — tsn.ua
Запаси на зиму: які спеції додавати до консервації. Які спеції додавати до маринаду? / Фото: pixabay.com. Щоб поліпшити смак маринованих та солоних …
Залишити відповідь