Що потрібно для маринаду

Як правило, до складу маринаду входять суміш спецій, рослинна олія і кислота (наприклад, лимонний сік). М'ясо або овочі кладуть в ємність з кришкою, заливають маринадом і залишають на кілька годин в прохолодному місці.

Як зробити маринад?

Маринад може бути таким: 2 головки часнику потовкти з великою пригорщею солі і 1-ю столовою ложкою чорного перцю, додати 2 столові ложки меду і гірчиці (на ваш смак), 2-3 ложки будь-якої рослинної олії. Все це ретельно перемішати і втерти в шматок м'яса.

Що потрібно для маринування м’яса?

Інгредієнти на 1 кілограм м'яса:

  1. оливкова олія – 7 ст. л.;
  2. гірчиця – 2 ч. л.;
  3. мед – 2 ч. л.;
  4. чорний мелений перець – 1 ч. л.;
  5. паприка – 1 ч. л.;
  6. базилік – 1 ч. л.;
  7. cіль – 2 ч. л.

Кеш

Як смачно замаринувати ошийок?

М'ясо шиї не потребує довгого маринування, вистачить просто нартерти його сумішшю солі та перцю. З інших додатків достатньо кілька розчавлених зубців часнику, гірчиці та трішки меду, щоб отримати досконалу композицію приправ для смачного маринаду.

Які спеції додавати в маринад для консервації — Їжа — tsn.ua
Запаси на зиму: які спеції додавати до консервації. Які спеції додавати до маринаду? / Фото: pixabay.com. Щоб поліпшити смак маринованих та солоних …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *