Холодні паштети зазвичай готують з телятини, свійської птиці та субпродуктів, до нежирного м'яса в паштетну масу обов'язково додають свинину та шпиг. Для покращення смаку страви м'ясо на паштет також відварюють з овочами та спеціями.
Принцип приготування простий – спочатку гриби смажать, відварюють або гасять, а потім подрібнюють у блендері до стану пасти. У такі закуски додають пасеровану цибулю, часник, моркву, зелень та ароматні приправи. Дуже ситний та апетитний грибний паштет з плавленим сиром обов'язково сподобається вашим близьким.
Інгредієнти рецепту «Пічниковий паштет»:
- Печінка свиняча – 500 гр.
- Морква – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- Олія вершкове – 100 гр.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Сіль – 1 гр.
Залишити відповідь