Що потрібно для приготування паштету?

Холодні паштети зазвичай готують з телятини, свійської птиці та субпродуктів, до нежирного м'яса в паштетну масу обов'язково додають свинину та шпиг. Для покращення смаку страви м'ясо на паштет також відварюють з овочами та спеціями.

Принцип приготування простий – спочатку гриби смажать, відварюють або гасять, а потім подрібнюють у блендері до стану пасти. У такі закуски додають пасеровану цибулю, часник, моркву, зелень та ароматні приправи. Дуже ситний та апетитний грибний паштет з плавленим сиром обов'язково сподобається вашим близьким.

Інгредієнти рецепту «Пічниковий паштет»:

  • Печінка свиняча – 500 гр.
  • Морква – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Олія вершкове – 100 гр.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Сіль – 1 гр.

Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *