Що можна зробити з чорної редьки?
Чорну редьку зазвичай їдять у салатах в тертому чи подрібненому вигляді. Саме так овоч зберігає максимум корисних властивостей. Однак, з редькою можна приготувати багато яскравих і незвичайних страв. Її маринують, смажать, варять і роблять пюре або додають до супів.
Що готують з редьки?
З редиски готують намазки на канапки, її запікають, додають у салат, роблять пироги й супи.
Для чого корисна чорна редька?
Сік редьки має сечогінну, жовчогінну, ранозагоювальну, бактерицидну дію, покращує травлення і обмін речовин. Компреси допомагають при подагрі, остеохондрозі. Салат з цього овоча покращує апетит, активізує роботу жовчного міхура.
Салат з чорної редьки – 13 рецептів
Популярний зараз салат з чорної редьки може бути дієтичним, на основі овочів і зелені, або ситним, з додаванням м’ясних продуктів. Ця страва смачна, поживна, багата різними вітамінами і мінералами.
Залишити відповідь