Що приготувати з кабачків та картоплі

Що можна приготувати з кабачків?

Найчастіше з кабачка готують млинці, оладки, салати, рагу, пасту, напої, рататуй, запіканки та пироги. Також їх маринують, солять, консервують та роблять заготовки на зиму.

Як приготувати оладки з кабачків?

Приготування:

  1. Кабачки натерти на тертці.
  2. Додати 1 яйце і добре перемішати. Додати сіль і цукор.
  3. Всипати борошно, перемішати.
  4. Розігріти олію. Викласти ложкою невеликі оладки на сковороду.
  5. Смажити кілька хвилин з кожного боку, поки оладки не стануть рум'яними.

Що можна приготувати з картоплі?

Гарячі основні страви з картоплі – це котлети, деруни, зрази, рулети, крокети, галушки, фарширована картопля, рагу з м'ясом, запечена картопля з сиром і багато іншого.

Що приготувати з кабачків — найоригінальніші …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *