Що можна приготувати з кабачків?
Найчастіше з кабачка готують млинці, оладки, салати, рагу, пасту, напої, рататуй, запіканки та пироги. Також їх маринують, солять, консервують та роблять заготовки на зиму.
Як приготувати оладки з кабачків?
Приготування:
- Кабачки натерти на тертці.
- Додати 1 яйце і добре перемішати. Додати сіль і цукор.
- Всипати борошно, перемішати.
- Розігріти олію. Викласти ложкою невеликі оладки на сковороду.
- Смажити кілька хвилин з кожного боку, поки оладки не стануть рум'яними.
Що можна приготувати з картоплі?
Гарячі основні страви з картоплі – це котлети, деруни, зрази, рулети, крокети, галушки, фарширована картопля, рагу з м'ясом, запечена картопля з сиром і багато іншого.
Що приготувати з кабачків — найоригінальніші …
Залишити відповідь