Що можна приготувати з патисонів?
Смажені патисони з часником Патисони вимити, нарізати кружечками, посолити і обваляти в борошні. Розігріти олію на сковороді, викласти овочі і обсмажити їх до золотистого кольору. Часник пропустити через прес, зелень дрібно нарізати, змішати їх зі сметаною (майонезом). Подавати смажені патисони разом з соусом.
Скільки стерилізувати Патісони?
Банки стерилізувати по 5-10 хвилин кожну. Кришки теж – 5 хвилин. Патисони добре помити, нарізати на шматки (якщо великі).
Як фарширувати патисони?
Цибулю нарізати дрібно, моркву потерти і смажити на олії до готовності. Рис перемішати з фаршем, смаженою цибулею та морквою, додати в масу сіль, перець, яйце і викласти в середину патисона і закрити кришечкою. Налити в бляшку олії, поставити патисон. Зверху полити кетчупом, майонезом і сметаною.
Страви з патисонів – 13 рецептів страв з фото, калорійність, …
Найчасіше патисон зустрічається в рецептах з цими п’ятьма продуктами: Цукор. Морква. Кріп. Помідори. Оцет. З ніжною, ще не огрубілою шкіркою, Патисон можна …
Залишити відповідь